Profesorul Constantin IAVORSCHI – un destin împlinit - Consiliul editorial (One Health & Risk Management, 2021)
Cel care-i chemat să realizeze lucruri mari într-un anumit domeniu ştie aceasta, în chip tainic înlăuntrul său, încă din tinereţe, şi îşi îndreaptă activitatea într-acolo, ca albinele la clădirea stupului lor.                        Schopenhauer, Aphor, 5,48